Vad är Green Golf?

Green golf är som långgolf i miniatyrformat. Som i vanlig golf är hindren naturliga och utgörs av bunkrar, rinnande vatten och rejäla greener. Kombinationen av utmanande hinder såsom loopar, vattenhinder och bunkrar. Med tanke på de mindre formatet på spelet jämfört med långgolf så passar de både stora som små.

Green Golf är två vackra naturbanor med strandnära växter, härlig uteservering och mysig belysning för spel under lite senare sommarkvällar. Green golf är ett familjeföretag som drivs av mig och mina föräldrar. Vid respektive bana har vi servering av italienskt kaffe, glass samt annat fika. Till glassen finns självklart mängder med topping och strössel att välja på. Allt vi serverar är ekologiskt.

Green Golfs spelregler medför att alla kan vara med i spelet hela tiden. Alla hål är unika och för flertalet finns två spelvägar med olika svårighetsgrad. Detta är för att alla skall ha roligt och kunna tävla mot varandra utifrån olika förutsättningar (se spelregler). Banorna efterliknar vanlig golf i vissa avseenden så momentet med att spela par finns om man vill.

Det fungerar bra med framkomligheten för rullstolsbundna spelare, då gångytorna är jämna och varje hål har försänkt tee och green.

Konstgräsbanor är sedan 2007 godkända för tävlingar enligt MOS (Minigolf Open Standard).

Ett besök hos oss bäddar alltid för ett återbesök!

Comments are closed